12 visninger

0 svar

 • Avatar of Idax553b
  0
  1

  Hjælp

  Nov 2018

  kære alle, jeg er 14 år og begyndt at gå lidt mere op i mit udsende end før hen, og i den forbindelse er det mine ører begyndt at gå meget rigtig meget på for de stritter ud til hver side, og det er virkelig ikke særlig pænt, jeg har læst meget om at man kan operaer dem ind, og det vil jeg vildt gerne, og det skal være hurtigs mulig, for når jeg skal på efterskole, skal man have sat håret meget op og det er lidt et problem med mine øre, det er ikke fordi jeg bliver drillet med det, jeg føler bare at folk kigger meget på mig, og jeg ikke slev syntes at jeg bliver taget seriøst. Så jeg har faktisk besluttet at en operationen er den rigtig beslutning for mig. Men jeg ved ikke hvad jeg skal sige til mine forældre, det er ret svært for mig at snakke med dem når det handler om mit udsende, og der er mange når man læser der bare skriver sig det som det er, ja tak  for det, det er jo ikke lige så nemt vel, så har i en ide på hvordan man kan begynde sådan en samtale, jeg er virkelig på dybt vand, og en anden ting hvordan sætter man processen igang, skal man forbi egen læge først, eller kan man bare ring til et privathospital

   

  tak på forhånd

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.