280 visninger

2 svar

 • 0
  0

  Hjælp

  Sep 2018

  Har taget brystløft opreation 400 ml og har ikke haft nogen problemer, men igår startede den ene bryst at (sive noget pus ud af det. Noget hvide og der er et lille hul?)

  Log ind for at se 1 billede

  0
  0
  Sep 2018

  Der er 3 uger siden jeg fik foretaget opreationen

  Avatar of Cj30
  2
  8
  Sep 2018

  Det ser ud til at det har lidt svært ved at hele op inde fra.

  Det hvide kan være det der kaldes fibrin.

  Ofte skal der anvendes nogle specielle sårplejeprodukter for at få det til at hele op fra bunden. Så tænker du skal kontakte dem der hvor du er blevet opereret eller egen læge!

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.