Fora Brystoperation Hjæææælp hævede kønslæber efter BFO?!flag

0 visninger

0 svar

 • Avatar of PepsiMax05
  0
  1

  Hjæææælp hævede kønslæber efter BFO?!

  9. maj

  Hej piger

  Jeg blev opereret d. 4/5. I torsdags hæver jeg pludselig meget op nede på de indre kønslæber og det føles som om jeg tisser glasskår. Ringede til kirurgen som sagde det måske var ibuprofen der var skyld i hævelsen så jeg skulle stoppe med dem. Det hjalp ikke. Ringede til min praktiserende læge som sagde det lød som skedesvamp så jeg skulle prøve med sådan en stikpille, det hjalp heller ikke. I går var jeg hos vagtlægen og fik penicillin fordi lægen sagde jeg havde en urinvejsinfektion, men det har heller ikke hjulpet endnu. Er ved at føle mig desperat – det gør godt nok ondt! Kan ikke rigtig overskue både at have ondt i brysterne og også dernede?! Er der mon nogen der har prøvet det samme efter deres BFO?
  Alle råd modtages med kyshånd!

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.