65 visninger

0 svar

 • Avatar of Hhss99
  1
  6

  Hirutisme

  Oct 2016

  Hej
  Jeg har været til lægen omkring kropsbehåring da det er virkelig slemt. Er blevet sendt videre til en specialist.
  Inden jeg valgte at gå til lægen med det, havde jeg hørt at løsningen kunne være at staten betalte for hårfjerning med laser i tilfælde af man har hirsutisme. Er det sandt og er det en mulighed? Desuden har jeg læst at en special generation af p-piller skulle hjælpe med at øge det kvindelig hormon østrogen, så hormonerne kom i balance, da problemet er at jeg muligvis har for meget mandligt hormon (testosteron). Har virkelig brug for noget vejledning og evt. Noget som har oplevet lignende, selv prøvet af gå til lægen med kropsbehåring eller har det på samme måde.

  Tak på forhånd

  • Dette emne blev ændret 5 år af Avatar of Hhss99 Hhss99.
  • Dette emne blev ændret 5 år af Avatar of Hhss99 Hhss99.

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.