Fora Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Hårfjerning Hårfjerning med laser – Brasilianflag

599 visninger

1 svar

 • Avatar of puttebfofedt
  0
  7

  Hårfjerning med laser - Brasilian

  Apr 2016

  Hej,

  Jeg er gået i gang med at få fjernet mine hår med laser. Er der nogen, der ved om, der er regler ifht, hvor tæt på skamlæberne de må gå. Jeg havde bestilt brasilian, så havde forventet, at jeg kunne få fjernet det helt inde ved de ydre skamlæber også, men hun gik slet ikke så langt ind – og jeg turde nok ikke helt at spørge :/

  Avatar of mikael
  0
  1
  Jun 2016

  jeg kan læse omkring hånfjerring at hvis du ønsker helt tæt er det Hollywood du skal bestille http://www.wellnessportalen.dk/artikler/haarfjerning/intim-haarfjerning/

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.