Fora Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Øreoperation / stritører Har netop fået lavet stritøreflag

646 visninger

3 svar

 • Avatar of KSM
  0
  1

  Har netop fået lavet stritøre

  Jan 2013

  Så kom 4. dagen. Hvor alting begyndte at lysne. Smerterne var så stille og roligt væk. Og jeg kunne for første gang sove i mere end 3-4 timer.

  5. dagen var ligeså. Og her begyndte jeg at se mine venner igen, og hygge mig med dem. Utrolig dejlig følelse, at være tilbage til det ‘gamle’.

  6. dagen kunne jeg endda begynde at sove lidt på siden igen. Og den dag gik selvfølgelig meget med at tænke over at jeg skulle have den skide bandage af imorgen. Det skal dog siges at de to/tre sidste dage med bandagen, begyndte det at klø helt vildt inde under bandagen, Den sidste dag kunne jeg faktisk ikke rigtig sove, fordi det kløede så meget.

  SÅ kom dagen, hvor den skide tingest skulle af(læs. igår). Det var en kæmpe forløsning at få den af – og ikke mindst få det vat ud af ørene, som nærmest gør en halvdøv under den uge man har haft bandagen på.
  Mine øre var lidt sarte da de kom fri, og stikkede lidt. Men det er jo klart med det vejr vi har i øjeblikket (-8 grader). Men resultatet var perfekt. Og jeg er så glad for dem nu.

  Natten til i dag, kunne jeg endda sove på siden igen! Dog kun på højre øre, da venstre er mere ømt.

  Jeg håber dem som overvejer at få lavet operationen, kunne bruge denne beskrivelse til noget.

  I er selvf. velkommen til at spørge ind, hvis i har spørgsmål.

  Vh.

  0
  0
  Jan 2013

  Tillykke med din operation. Glad på dine vegne at du gjorde det og du glad for det selvom det ikke har generet dig.

  Avatar of Mikayla
  0
  1
  Mar 2013

  Hej
  Ja, jeg skal netop også have lavet mine øre… MEN jeg tør ikke!
  Jeg har været en (bogstveligtalt) en kylling!
  Jeg vil bare lige vide om du måske ved hvad de lavede ved dine øre og om du kunne skrige over de smerter du havde bagefter


  Mikayla S.
  Avatar of Cindyn
  0
  2
  Aug 2013

  Jeg fik selv lavet mine øre da jeg var 13-14 år. og som jeg husker forløbet med bandagen beskriver du nærmest ordret, jeg besvimede dog da de tog bandagen af pga lugten og mine øre var grønne og det gjorde ondt (husk jeg var ikke ret gammel)

  Men her 10 år efter er jeg lykkelig over at have fået det lavet, jeg gik altid med pandebånd og viste aldrig mine meget strittende øre.. Når jeg gik i svømmehallen hoppede jeg aldrig fra kanten eller en vippe pga pandebåndet jo faldt af og man dermed kunne se mine øre. De er en smule skæve, men det er kun mig der ligger mærke til det ;)

  Tillykke med din operation, jeg håber du kommer til at blive mindst lige såglad for dine nye hørebøffer som jeg er 😀

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.