Fora Øjenoperation Har du fået fjernet fedt under øjnene?flag

511 visninger

1 svar

 • Avatar of xxx555
  0
  1

  Har du fået fjernet fedt under øjnene?

  Apr 2013

  Jeg vil så gerne høre fra nogen, der har fået fjernet fedt under øjnene med laser – altså den operation hvor man får lagt snittet på den indre side af øjenlåget, så arrene skjules.

  jeg skal selv have det lavet, men vil gerne vide hvordan man ser ud i ugerne efter operationen? selvom der ikke er nogen ar, er der vel vildt meget hævelse?

  Og hvordan var det at få lavet operationen i det hele taget?

   

  Vil blive VILDT glad, hvis du vil hjælpe, på forhånd tusind tak:)

   

  mange hilsner

  6
  0
  Apr 2013

  Jeg har ikke fået lavet det under øjnene, men har fået lavet øvre øjenlåg, og min kirurg har fortalt mig, at det er nogenlunde samme ‘udseende’ man får i ugerne efter, dog kan man godt blive mere gul og blå ved nedre. De første dage ligner man en der har fået et par på hovedet 🙂

  Jeg var ret hævet og en smule rød/blå, men det fortog sig ret hurtigt, synes jeg. Jeg vil sige allerede efter en uge ser man nogenlunde normal ud.

  Held og lykke 🙂

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.