Fora Hjælp og support Har du fået foretaget kosmetiske indgreb?flag

9 visninger

0 svar

 • Avatar of Esther04
  0
  1

  Har du fået foretaget kosmetiske indgreb?

  Mar 2019

  Hej!

  Vi er tre piger på 14 år fra Vangeboskolen i Søllerød, der har projektuge i denne uge, og vi har emnet “kosmetisk plastikkirugi”

  Vi søger nogle der selv har fået foretaget kosmetiske indgreb i alle aldre. Hvis du har det, må du meget gerne svare på følgende spørgsmål:

  1. Har de kosmetiske indgreb du har fået foretaget, hjulpet på selvtilliden?

  2. Har det i visse situationer, påvirket andres opfattelse af dig, når du har fået lavet kosmetiske indgreb?

  3. Tror du at de sociale medier har påvirket lysten til et indgreb?

  4. Hvis ja, på hvilken måde?

  5. Synes du at det er etisk korrekt at ændre på det medfødte udseende?

  Du må meget gerne supplere med yderligere information, hvis du har andet at tilføje.

  Tak på forhånd!

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.