Fora Brystoperation Hævet kavalergang efter BFOflag

0 visninger

0 svar

 • Avatar of NaBi87
  0
  2

  Hævet kavalergang efter BFO

  19. november

  Hej piger,

  Er helt ny i dette forum, men kaster mig ud i det, og håber på, at nogen vil dele deres erfaringer og tanker.

  Jeg fik lavet en BFO for 5 dage siden, og er overordnet set super tilfreds både med hele forløbet og også med resultatet indtil videre 

  Er 170 cm høj og vejer 56 kg, og har altid haft en meget lille barm. Fik lagt 280 cc dråbeformede implantater under musklen for et naturligt flot look. Fik støtteBH og strop på efterfølgende, som jeg skal have på i 3 mdr.

  Har stadig nogle smerter og blå mærker, særligt under det venstre bryst, men tænker at dette er helt normalt og forventeligt. Brysterne er selvfølgelig også stadig lidt hævede efter så kort tid efter. Men det der undrer mig, er den ret markante hævelse der er mellem brysterne – altså i kavalergangen. Er der andre der har oplevet det? Synes også, at brysterne er skubbet ret langt ud til siden.

  Tænker umiddelbart, at det nok skal falde igen og blive rigtig pænt, men har bare ikke hørt om andre med samme “problem” – kun at det var selve brysterne der hævede efter operationen…?

  Måske er det bare mig der overtænker tingene, og det er måske også alt for tideligt at sige noget om det. Men hvis I er nogen der ved noget, så sig gerne til 

  God dag derude!


  BFO 14/11-2021
  Mentor CPG 321, 280 CC under musklen

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.