329 visninger

0 svar

 • Avatar of Kirslin
  0
  3

  Hårklinikken advarsel

  Jul 2017

  Jeg kontaktede Haarklinikken, Amaliegade 42, Kbh.  og forelagde mine problemer efter 4 hårtransplantationer og 3 hårlift i udførlig mail med billeder og en foreslået plan, for at genskabe et acceptabelt resultat.

  Annelise G. Brander satte et møde i stand med læge George Zontos og assistent Pia Brown.

  Da jeg møder op har hverken læge George Zontos Pia fået besked på, hvad det handler om, udover nogle få linjer i deres mødekalender.

  Jeg har flere punkter at diskutere, og George vil have mig til at forklare, hvad min henvendelse drejer sig om – igen. Det starter jeg på, men allerede ved første punkt siger han, at det kan ikke lade sig gøre, uden at ville høre nærmere om, hvad jeg havde tænkt mig.

  Jeg beder ham om at høre på den plan, jeg udførligt havde foreslået Haarklinikken i mail. Han er meget nonchalant og vil ikke høre på den og går efter 5 min. uden at diskutere nogle af de andre punkter, jeg ville diskutere med ham.

  Jeg havde taget en hel dag fri og haft transport fra Aarhus til København for at møde ham kl. 9 om morgenen.

  HOLD JER FRA LÆGE GEORGE ZONTOS!!!

   

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.