Fora Hårpleje og styling Grønligt skær hjælæælpflag

0 visninger

1 svar

 • Avatar of ida
  0
  16

  Grønligt skær hjælæælp

  Oct 2020

  Hej er gået fra blond til brunette og det gik fint indtil jeg farvede Det igen og der er nu er grønt skær i hele håret tør ik farve det for meget dA det er extensions men min veninde siger jeg kan putte natural og easy 576 i kastanje hva siger i

  Log ind for at se 1 billede

  Avatar of Lulu83
  1
  31
  Oct 2020

  Du er nødt til at tone det i en rødlig nuance for at ophæve det grønne. Ikke permanent farve, men toner. Spørg evt. personale i Matas om hjælp til den rigtige tone.


  BFO 12. November 2020
  Amalieklinikken
  Dråbeformede 495ml
  Højde og vægt: 1.72 og 65 kg
  Ingen tidligere BFO
  3 børn

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.