Fora Brystoperation Godkendt til brystreduktion af det offentlige. Hvilken klinik?flag

1 visninger

0 svar

 • Avatar of Helen123
  0
  9

  Godkendt til brystreduktion af det offentlige. Hvilken klinik?

  22. september

  <span class=”s1″>Hej alle. </span>

  <span class=”s1″>Jeg er blevet godkendt til en brystreduktion af det offentlige. Grundet lang ventetid har jeg fået lov til at blive opereret i en privat klinik. </span>

  <span class=”s1″>Det er vigtigt for mig at det er et sted der lytter til mine behov og ønsker. </span>

  <span class=”s1″>Så er der nogle der er blevet godkendt til en brystreduktion af det offentlige og fået foretaget operationen på en af disse klinikker? Og i så fald hvilken kirurg kan i anbefale og hvor meget fik i fjernes fra hvert bryst? Klinikkerne jeg kan vælge mellem er: </span>

  <span class=”s1″>Aldrig Hamlet Søborg </span>

  <span class=”s1″>Capio CFR</span>

  <span class=”s1″>Cph privathospital </span>

  <span class=”s1″>Printzlau privathospital </span>

  <span class=”s1″>Privathospital Danmark </span>

  <span class=”s1″>Nørmark ortopædkirurgiske klinik. </span>

  <span class=”s1″>Håber i kan hjælpe tak. </span>

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.