1.1k visninger

1 svar

 • Avatar of hanspeter
  0
  0

  FUE Klinik i København

  Dec 2011  Hej,

  Er der nogen der har erfaringer med klinikker i København til FUE? Jeg ved at der findes Poseidon, og hairbyhair, samt medica clinic i malmø. Jeg har ikke planer om at tage til udlandet for at få det lavet, fordi jeg har hørt at flere klinikker får deres læger til danmark fra udlandet når der er en flok der skal have det lavet. Mvh Hans
  Avatar of TMNK
  0
  31
  Dec 2011

  Hvor har du hørt det henne? Jeg synes helt klart du skal overveje udlandet, men det kræver meget research og hvor meget du er villig til at betale.

  Det bedste sted i forhold til prisen (og det nok bedste sted i Europa) kan meget vel findes i Prohairclinic i Belgien. Du kan evt. selv søge mere om det der. Skal du have det måske største navn i udlandet hvad angår FUE (og dyreste), så er det bl.a. Dr. Feller fra USA. Søg evt. mere på det..

  Overvej meget kraftigt om det skal være i Danmark. I Danmark finder du altså ikke de bedste resultater, og samtidig oplever man også prisen være alt for høj i forhold til resultatet. De ekstra udgifter ved en lille rejse til udlandet er simpelthen det værd.

  Poseidon har i forbindelse med et “skaldet” tema i Go Aften Danmark været i TV med et af deres patienter. Se om du kan finde det et sted på nettet, så kan du evt. selv vurdere resultatet derfra også.

  Held og lykke.TMNK2011-12-15 17:39:15

Emnet 'FUE Klinik i København' er lukket for nye svar.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.