Fora Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Ansigtsløftning Fotojournalistisk projekt om kosmetisk plastikkirurgiflag

29 visninger

0 svar

 • Avatar of CelinaDahl
  0
  2

  Fotojournalistisk projekt om kosmetisk plastikkirurgi

  Nov 2017

  Hej med jer
  Jeg skriver her i forbindelse med et fotojournalistisk projekt, jeg er igang med at lave om kosmetisk plastikkirurgi (hvilken form for operation, det er, er underordnet). Jeg søger en person, der skal have lavet en operation i uge 50. Jeg er interesseret i de tanker og følelser, der er omkring operationen og vil løbende skulle tage billeder af dig og processen. Det er vigtigt for mig at pointere, at jeg på ingen måde har et negativt syn på plastikkirurgi, men blot er nysgerrig på fremgangen af plastikoperationer i Danmark og vil belyse denne ved at følge en person, der skal opereres.

  Mvh Celina Dahl

  Fotojournaliststuderende
  ckdahl@mail.dmjx.dk
  60 18 47 46

  • Dette emne blev ændret 2 år, 10 måneder af Avatar of CelinaDahl CelinaDahl.
  • Dette emne blev ændret 2 år, 10 måneder af Avatar of CelinaDahl CelinaDahl.

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.