Fora Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Næseoperation Forventninger til næseoperation (skillevæg)flag

0 visninger

0 svar

 • Avatar of Friisken
  0
  2

  Forventninger til næseoperation (skillevæg)

  16. september

  Hejsa! Jeg har fået en operations tid til at rette min skillevæg i næsen da jeg døjer med vejrtræknings problemer. Operationen finder sted om en måned og jeg er lidt bekymret for hvordan udfaldet bliver. Jeg ville super gerne kunne trække vejret bedre, men jeg er lidt bekymret for at min næse kunne gå hen og se grim ud efter at De har pillet ved den. Jeg har døjet med selvtilliden problemer grundet af mine næse da jeg var yngre, men har lært at leve med den gennem tiden.

  Derfor har jeg et spørgsmål jeg håber nogen kan svare på som evt. selv har været i gennem processen eller kender til.
  Kan jeg forvente at min næse kommer til at se ud som den gjorde før operationen, eller skal jeg forvente at min næse får er nyt look og så håbe på at det klæder mig?

  Tak fordi i gad at læse med!

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.