Fora Brystoperation For store bryster efter brystreduktionflag

0 visninger

2 svar

 • Avatar of Martine1870
  0
  4

  For store bryster efter brystreduktion

  Jun 2020

  Hej, vil gerne høre om nogen (andre) har oplevet for store bryster efter brystreduktion? Blev opereret for ca 3/4 år siden, hvor der blev fjernet mindst på venstre bryst. Dette bryst er nu væsentlig større end højre, der er nogenlunde OK, men ikke så “små som muligt”, som jeg bad om, senest ved optegningen. Har kontaktet klinikken, men ikke været til kontrol pga Corona-situationen. Mail-kontakten har ikke givet andre svar end, at jeg kan ringe for at få en tid til kontrol.

  Håber meget på respons på mit opslag, da jeg er SÅ ked af det.

  Avatar of Martine1870
  0
  4
  Jul 2020

  Er der slet ingen, der ikke er glade for størrelsen efter brystreduktion? 😉

   

  Avatar of Sologsommer
  1
  23
  Jul 2020

  Kan desværre ikke hjælpe, men håber snart du kan få en tid til kontrol


  Juni 2020:
  Stort brystløft + Motiva 425 ml Full profil
  AK Nygart - Aarhus

  166 cm / 63 kg

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.