Fora Brystoperation For stor brystlomme eller lignende?flag

0 visninger

0 svar

 • Avatar of Frejahh
  5
  24

  For stor brystlomme eller lignende?

  26. april

  Hej piger

  Jeg fik lavet bryster for tre måneder siden. Det føles lidt som om, at det ene implantat ikke er groet ordentlig fast i det ene bryst. Det er ikke sådan at implantatet falder ud under armhulen, når jeg ligger ned, som jeg hører andre med for stor brystlomme beretter om. Det er mere hvis jeg hopper eller løber, kan jeg mærke implantatet hoppe op og ned inde i brystet. Eller hvis jeg laver en speciel bevægelse så kan jeg mærke at implantatet sådan glider rundt.

  Mit spørgsmål er så, om der er nogle der har oplevet lignende? Hvad skete der? Groede det fast efter noget tid fik i en re-operation eller levede i bare med det?

  Og så et andet spørgsmål, jer der fik lavet en re-operation, valgte i så bare at nøjes med den størrelse i nu havde valgt eller betalte i det ekstra få så at få liiiidt større implantater i?

  Jeg skal selvfølgelig snart til 3 måneders tjek, hvor jeg skal snakke med min kirurg om det. Men vil gerne forberede mig lidt på, hvad jeg kan forvente han siger.

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.