Fora Brystoperation Første bad efter bfo og løftflag

0 visninger

2 svar

 • Avatar of MaleneSv
  0
  2

  Første bad efter bfo og løft

  17. november

  Hvornår kom i i bad? Og med plaster , osv.  er lidt nervøs for det

   

  ny opereret i søndags.

  Avatar of Pilgren
  5
  71
  17. november

  @malenesv

  Nu er jeg ikke opereret endnu, men til min FU på Hamlet sagde min kirurg, at jeg må gå i bad dagen efter, og at tapen skal blive siddende på, da den er stærk nok til at holde. Her skal den tape jeg får på sidde i 14 dage, og derefter skal jeg skifte hver anden uge ca. i 2.5 måned. Stort løft + bfo. Hvor er du opereret, og hvordan er det gået? Jeg er selv meget spændt efterhånden. Og skal du gå med bh?😊


  Bfo + løft d.9/12 hos Frants Grymer på Aleris Hamlet i Arhus.
  Jeg skal have Mentor runde moderat + profil. 200 ml. i venstre bryst og 275 ml. i højre bryst.
  Er 39 år, 171 cm. og 60 kg. og mor til to på 2.5 år og 5 år.
  Avatar of MaleneSv
  0
  2
  17. november

  Jeg blev hos nygart.  Det gået godt. Men føler jeg har en elefant siddende på mig.  Og er lidt spændt når jeg skal have bh af Idag mens jeg skal i bad.

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.