Fora Øjenoperation Filler til rander under øjneneflag

123 visninger

1 svar

 • Avatar of cks123
  1
  17

  Filler til rander under øjnene

  Sep 2016

  Nu har jeg været så træt af mine rander under øjnene i flere år og de er kun blevet værre efter dødsfald og en periode med depression. Jeg har førhen læst om fillers til rander under øjnene og er nu kommet frem til at jeg vil gøre det. Men så er spørgsmålet så hvor??

  Er er nogle som har erfaringer med at få det lavet? Evt anbefale et godt sted 🙂

  Avatar of skinny29
  0
  1
  Sep 2016

  Hej. Det har jeg fået gjort hos klinik Lookz i Aalborg med rigtig godt resultat. Var vist en såkaldt soft filler. Held og lykke med det.

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.