Fora Brystoperation Explant med lokal bedøvelse – Erik Løntoft erfaringer?flag

5 visninger

0 svar

 • Avatar of xochi
  0
  49

  Explant med lokal bedøvelse - Erik Løntoft erfaringer?

  23. august

  Jeg fik for knap 9 år siden lagt 280 ml runde silikone implantater fra c skål til e skål (fik det gjort af Farooq Nasseri og var top glad for resultat). Jeg har siden fået børn og ammet og det ligner ikke helt, hvad det har gjort længere. Så nu overvejer jeg at få fjernet implantaterne og evt istedet få transplantation med eget fedtvæv.

  Alle klinikker tilbyder explant og de fleste også transplantation med eget væv. Der er dog stor forskel på priser samt om det gøres i fuld eller lokal bedøvelse.

  Er der nogen som har erfaringer med netop explant eller fedt transplantation til bryst hos Løntoft plastikkirurgi? Eller med explant og fedt transplantation under lokal bedøvelse?

  Umiddelbart finder jeg overvejende positive anmeldelser af Løntoft og deres priser er langt under de andre netop pga det foregår i lokal bedøvelse og ikke fuld narkose.

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.