Fora Brystoperation Explant med lokal bedøvelse – Erik Løntoft erfaringer?flag

5 visninger

2 svar

 • Avatar of xochi
  0
  50

  Explant med lokal bedøvelse - Erik Løntoft erfaringer?

  Aug 2019

  Jeg fik for knap 9 år siden lagt 280 ml runde silikone implantater fra c skål til e skål (fik det gjort af Farooq Nasseri og var top glad for resultat). Jeg har siden fået børn og ammet og det ligner ikke helt, hvad det har gjort længere. Så nu overvejer jeg at få fjernet implantaterne og evt istedet få transplantation med eget fedtvæv.

  Alle klinikker tilbyder explant og de fleste også transplantation med eget væv. Der er dog stor forskel på priser samt om det gøres i fuld eller lokal bedøvelse.

  Er der nogen som har erfaringer med netop explant eller fedt transplantation til bryst hos Løntoft plastikkirurgi? Eller med explant og fedt transplantation under lokal bedøvelse?

  Umiddelbart finder jeg overvejende positive anmeldelser af Løntoft og deres priser er langt under de andre netop pga det foregår i lokal bedøvelse og ikke fuld narkose.

  Avatar of Git87
  0
  1
  6. januar

  Jeg overvejer selv at få taget implantater ud for istedet at få sprøjtet fedt ind, men er ligesom dig i tvivl om, hvilket hospital/hvilke kirurg, jeg skal vælge. Som du siger, er der stor prisforskel. Er nysgerrig på, om du mon er blevet klogere, siden du oprettede denne tråd? 🙂

  Avatar of xochi
  0
  50
  6. januar

  Hej 😊 jep jeg er blevet klogere. Fik i januar fjernet implantater og fedt transplantation i bryster med eget fedt fra hhv lår og håndtag/ryg (300mm i hvert bryst CA) Jeg er SÅ glad for resultatet! Brysterne er mere naturlige at se på og størrelsen er faktisk næsten den samme – en lille størrelse mindre er det endt med DVS 75d. Jeg fik det gjort på printzlau privathospital af Farooq som også lavede implantaterne i sin tid. Kan anbefale klinikken og Farooq på det varmeste. Indgrebet var hårdt men slet ikke så smertefuldt som at få lagt implantater i. Det der var hårdest var at gå med de opstrammende bukser i de mange uger efter. Men det var det hele værd 😊

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.