59 visninger

1 svar

 • Avatar of Dudi12
  0
  2

  Evig tør hud

  Aug 2018

  Hej jeg er en kvinde på 48 år. Jeg har de senere år været plaget af tør hud især på benene.  Der er snart ikke den creme jeg ikke har prøvet. Også kokosolie og babyolie.  Min hud er efterhånden blevet så tør på benene at den helt rynker og ligner fiskerhus. Er der nogen der har haft det samme problem og fandt en løsning så vil jeg blive lykkelig hvis i vil videreformidle til mig.

  Avatar of Vkonig
  0
  2
  Aug 2018

  Jeg vil anbefale dig locobase eller decubal fedtcreme. Hvis dette ikke hjælper må du tage til hudlægen.

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.