Fora Kirurgi i udlandet Erstatningsregler USAflag

951 visninger

5 svar

 • Avatar of SunShineState
  0
  3

  Erstatningsregler USA

  Jun 2015

  Hej.

  Jeg skriver her, da jeg overvejer at få foretaget en kosmetisk operation i USA.

  Kirurgen er yderst kompetent og uddannet på Harvard. Jeg er derfor ikke bekrymet for hans evner og mener hans etik er iorden, og derfor føler jeg at operationen har stor succes for at lykkes uden komplikationer. Men jeg forsøger at tænke fremad og derfor er jeg ved at undersøge, hvad jeg kan gøre for at sikre mig selv i tilfælde at, at der i yderste konskvens skulle ske noget uventet, og jeg derfor må søge på hospital derovre.

  Jeg synes dog det er svært at finde noget konkret vedr. erstatning, klage muligheder og forsikring ved operation foretaget i USA.

  Er der nogen herinde, som har information om ovenstående og hvad jeg evt. skal tage i betragtning vedr. operation foretaget i USA?

   

  Mvh.

   

  Kim

  0
  0
  Jun 2015

  Min kirurg herhjemme, er også uddannet hos Harvard. Man kan være nok så uddannet, men håndværket skal også være i orden. Må jeg spørge om hvorfor du har valgt USA? 🙂

  Avatar of SunShineState
  0
  3
  Jun 2015

  Jeg har været lidt rundt hos et par kirurger herhjemme og der er ingen som har ekspertise inden for det område jeg eftersøger.  Jeg fandt så en i USA og har været til konsultation derovre. Hans reviews tekst/billeder etc. er gode så hans evner tvivler jeg ikke på. Samtidig har han dyb kendskab til emnet og det har ingen af de danske læger/kirurger.

  Jeg føler mig bare lidt utryg vedr. de manglende klagemuligheder, men jeg har læst lidt herinde og kan se at det danske hospitalvæsen stadig vil hjælpe selvom man har truffet den beslutning om at få foretaget en operation i udlandet.

  0
  0
  Jun 2015

  Det lyder altså ret spændende 🙂 Har du lyst til at dele hvad det er for en slags operation? Evt privat? Jeg mistænker det lidt for at være noget af det samme, som jeg selv søger 🙂

  Avatar of SunShineState
  0
  3
  Jun 2015

  Proteinbar: Har du tjekket din privat besked?

  Avatar of SL
  0
  6
  Aug 2015

  Jag har erfarenhet av en XL brystoperation (1000+ cc/ml) i USA dvs överfyllda 800 cc/ml koksalt/saline-implantat. Det bästa rådet jag kan ge är att inte åka ensam och välja en kirurg med gott rykte samt med gedigen erfarenhet av patienter från andra länder. Sedan handlar det bara om att hålla tummarna för ingen försäkring omfattar en plastikoperation utomlands, så blir det någon form av allvarlig komplikation när man fortfarande är utomlands så får man hoppas på att kirurgen finns tillgänglig eller så blir det att besöka akuten (där man kommer att få betala räkningen själv). Se även till att stanna minst 1 vecka efter operation i närheten av kirurgen samt att du har ett 24/7-direktnummer till kirurgen utifall att det uppstår frågor/problem.


  Erfarenhet av XL brystoperation (1000+ cc/ml) i USA.

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.