Fora Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Hårtransplantation Erfarringer – gode som dårligeflag

1.2k visninger

1 svar

 • Avatar of Imichael
  0
  4

  Erfarringer - gode som dårlige

  Nov 2011

  Jeg vil gerne høre om jeres erfarringer. Altså fra jer der har fået det lavet og lever med det. Jeg har været hos Poseidon i københavn og er motiveret men det er vel som med så meget andet, sundt at høre om andres mening, især fra dem som har fået det lavet.

  Avatar of TMNK
  0
  31
  Dec 2011

  Jeg ville nok smutte en tur til udlandet hvis det skulle blive aktuelt, men lav en virkelig grundig research inden du beslutter dig!

Emnet 'Erfarringer – gode som dårlige' er lukket for nye svar.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.