Fora Brystoperation Erfaringer med klager ved Nygart?flag

0 visninger

1 svar

 • Avatar of linebine
  6
  64

  Erfaringer med klager ved Nygart?

  5. juli

  Hej,

  Jeg har netop gennemgået en fedtrransplantation til brystet hos Nygart, og er rigtig utilfreds, da jeg for det første er blevet totalt misinformeret af min kirug, og ikke har fået det som vi har aftalt (det står endda skriftligt i min journal), og derudover er mit resultat blevet meget asymmetrisk, så det ene bryst er meget større end det andet. Hvad er jeres erfaringer med at klage ved nygart, men også andre steder? Enten vil jeg gerne have en del af det betalte beløb tilbage, eller en ny operation på deres regning.

  Avatar of Sologsommer
  1
  23
  6. juli

  Det lyder som en træls oplevelse. Hvad siger de til at du ikke er tilfreds nu?
  Har ikke klaget eller haft behov for det.


  Juni 2020:
  Stort brystløft + Motiva 425 ml Full profil
  AK Nygart - Aarhus

  166 cm / 63 kg

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.