Fora Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Ansigtsløftning Erfaringer med Hollywood lift og alfa omega klinikken?flag

53 visninger

0 svar

 • Avatar of ForfĂŚngeligmor
  0
  1

  Erfaringer med Hollywood lift og alfa omega klinikken?

  Mar 2019

  Har booket tiden, men vil gerne høre andres erfaringer, specielt fra alfa omega klinikken… 😊

  Hvor lang tid går der før arene er pæne? Dvs at man ik behøver have hår ned foran ørene? Skal være vært for et større arrangement 1 måned efter og er nu blevet i tvivl om jeg kan nå at blive pæn 😳

Du skal vĂŚre logged ind for at svare pĂĽ denne trĂĽd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rĂĽdgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, sĂĽ du kan vĂŚlge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rüdgiver, der ud fra dine sÌrlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har füet 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhÌngige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 ür.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed fĂĽ de bedste priser til dig hos klinikkerne. PĂĽ den mĂĽde sparer du op til 30 % pĂĽ plastikkirurgi og helt op til 70 % pĂĽ andre behandlinger.
Oplysningerne pü denne side er vejledende og mü ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne pü Mylooks.dk mü aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet pü denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet mü ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne pü denne side mü kun anvendes til privat brug.