Fora Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Næseoperation Erfaringer med Henrik Bredal Sørensen fra Rihnoklinikken?flag

0 visninger

1 svar

 • Avatar of Mig1234
  0
  3

  Erfaringer med Henrik Bredal Sørensen fra Rihnoklinikken?

  Nov 2019

  Jeg søger erfaringer fra Rihnoklikikken da jeg selv overvejer at blive opereret af Henrik?

  Avatar of SofiaSofia
  1
  3
  Dec 2019

  Har været til forundersøgelse hos ham for at få lavet lukket næseplastik her til januar, han var SÅ SØD! og føler mig virkelig tryg ved ham, min eneste bekymring er at jeg har svært ved at finde før og efter billeder af hans arbejde… Så er også meget nysgerrig, hvis nogen har været hos ham?

   

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.