Fora Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Abdominalplastik (maveplastik) Erfaring med sammensyning af mavemusklerflag

42 visninger

0 svar

 • Avatar of Silu
  0
  4

  Erfaring med sammensyning af mavemuskler

  7. December

  Hejsa, Jeg går og overvejer abdominalplastik.

  Er i tvivl om jeg vil ha syet mavemusklerne sammen..? Lægen mente jeg havde let skilte mavemuskler og ville gerne sy dem sammen men er bekymret for efterforløbet.

  Jeg har læst at smerter er meget værre når mavemusklerne også bliver strammet op?

  Og samtidig læst noget om kroniske smerter bagefter?

  Mvh S.

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.