Fora Kirurgi i udlandet Erfaring med operation i udlandet??flag

2.3k visninger

0 svar

 • Avatar of Gæst
  14
  16k

  Erfaring med operation i udlandet??

  Jan 2005

  Jeg overvejer ret meget at få lavet en hårtransplantation i udlandet da jeg kan se at der vist er mange penge at spare herved. Har kigget på nogle af klinikkerne som er repræsenteret herinde men er en smule i tvivl. Det er sgu en stor beslutning det med at få lavet det i udlandet.

  Er der nogle kvinder eller mænd herinde som har erfaring med at få foretaget en operation i udlandet? Det kunne være rart lige at høre lidt om det i så fald. Både hvad angår det positive og det negative..

  Mange hilsner fra Jens

Emnet 'Erfaring med operation i udlandet??' er lukket for nye svar.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.