Fora Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Ansigtsløftning Dygtig kosmetisk plastikkirurg søges til et SMAS face- og necklift.flag

95 visninger

3 svar

 • Avatar of Eva C.
  0
  4

  Dygtig kosmetisk plastikkirurg søges til et SMAS face- og necklift.

  Feb 2018

  Jeg søger en kosmetisk dygtig plastikkirurg, der udfører (High) SMAS facelift med integreret halsløft.

  Jeg har konsulteret dr. Reha – en dygtig tyrkisk plastikkirurg, der uden tvivl er dygtig til næser, men jeg er i tvivl,  om han har lige så stor erfaring med facelifts.

  Jeg har også konsulteret Bendikte Thuesen, Capio CFR. Sidstnævnte udfører dog ikke High SMAS facelift, som sandsynligvis er den teknik, der vil give det bedste resultat. Benedikte Thuesen anbefalede da også, at jeg opsøgte flere plastikkirurger, inden jeg lagde mig under kniven.

  Har de danske plastikkirurger overhovedet nok praktisk erfaring, når det kommer til facelift/necklift? Jeg tænker umiddelbart, at de ikke har den samme rutine som i f.eks. USA og England.

  Er der nogen i dette forum, der har gjort sig nogle erfaringer og evt. kan anbefale en dygtig kirurg?

  På forhånd tak for svar.

  Mange hilsner

  Eva

  Avatar of nulle96
  24
  190
  Feb 2018

  Hvad med Poul Harboe.

  Han er på Hamlet og Kysthospitalet. Har været til fu hos ham omkring bryster. Han speciale skulle være facelift og jeg har hørt fra kosmetiske sygeplejesker at han er dygtig. Han har et meget behageligt væsen og virker utrolig saglig …

  Avatar of annette olsen
  1
  4
  Mar 2018

  Hej … fik lavet nedre ansigtsløft og hals ved ole momsen
  han er så dygtig

  Avatar of Eva C.
  0
  4
  Mar 2018

  Kære Annette

  Tak for input. Jeg vil booke en konsultation hos Ole Momsen i Aarhus.

  Hvilken type facelift, fik du foretaget og blev det udført i fuld narkose?

  Venlige hilsner

  Eva

   

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.