Fora Brystoperation Dobbeltfold reoperation??flag

414 visninger

3 svar

 • 0
  0

  Dobbeltfold reoperation??

  Dec 2017

  jeg har den 3. Oktober 2017 fået lavet en brystoperation med 450 i den ene og 500 ml i den anden pga. Asymetri. Det er nu snart 3 måneder siden og kan se jeg har fået en kant langs det ene bryst (muligvis dobbeltfold?). Samtidig føler jeg slet ikke jeg har fået fylde foroven og at de er faldet ned 👎 det ene bryst som man tydeligt kan se på billedet har fold, kan jeg trykke under brystet hvor jeg føler jeg kan skubbe det op på plads? Kræver det en reopration og er der tale om dobbeltfold?

  Log ind for at se 1 billede

  Avatar of Maria.jul.jensen
  0
  1
  Feb 2018

  Har præcis samme problem…

  Har du fundet en løsning?

  Avatar of Lisak
  0
  36
  Mar 2018

  Hej

   

  jeg står i samme situation med 450 ml Dual plane -min kirurg vil gerne lave dem om men jeg er virkelig i tvivl om hvad der er den rigtige løsning.

  hører meget gerne fra nogen der er reopereret og med hvilket resultat?

  krydser fingre

  Avatar of Miooim
  0
  2
  4. august

  Har i fået lavet dem om??

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.