Fora Skønhedspleje Diante mite???flag

39 visninger

1 svar

 • Avatar of emmah123
  0
  1

  Diante mite???

  Jun 2017

  Hej alle.

  Jeg er desværre en af de uheldige som lider utrolig meget af hormonel acne. Jeg er startet på Diante Mite nu, og vil derfor gerne høre, om nogle af jer har erfaringer med disse p-piller? Hjælper de på uren hud og hvor lang tid går der cirka?

   

  Avatar of stine2013
  27
  165
  Jun 2017

  Hej 🙂 jeg får også diane mite pga uren hud , og efter jeg er begyndt op dem har min hud været rigtig pæn , får en enkelt bums i ny og næ , men slet ikke i samme omfang som før :)!  Efter den første måned på dem kunne jeg mærke forskellen , har været på den i flere år nu 🙂


  Bfo citadell d. 4/2-14 Peter cosmo 400/425 ml hp
  Bfo Susanne arffmann 6/3-14 275/300 ml mp

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.