762 visninger

1 svar

 • Avatar of Gæst
  14
  16k

  Deformt øre

  Jun 2012

  Da jeg var 8 år fik jeg en operation i mit højre øre, fordi det strittede en del. Formålet ved operationen var at få mit venstre øre til at sidde mere indad. Men mit øre ser stadig mere anderledes ud end mit venstre øre.

  Jeg må erkende, at jeg har meget lav selvtillid pga. mit øre. Jeg lader mit har gro så jeg kan få det til at dække det, men jeg vil helst være karseklippet, men fordi mit ene øre desværre ser ud som jeg gør, ser det altså meget dumt ud. I de sidste par måneder har jeg stærkt overvejet at få foretaget endnu en operation der kan rette op på det, men jeg har et spørgsmål før jeg kontakter en læge/kirurg.
   
  Er det gratis, nu hvor jeg er under 18?
   
   For jeg tvivler desværre på om mine forældre er villige til at betale flere tusinde kroner for en operation. De siger, at alle ikke er skabte perfekte, men jeg ville virkelig ønske at de kunne se hvor irriterende det er fra mit synspunkt.

   

  Avatar of lasama
  14
  6k
  Jun 2012

  Meld dig ind som rigtig bruger, så kan du skrive i de rigtige kategorier%3cink
  Jeg rykker tråden%3cink


  1 BFO 1987 180ml annet aasted
  2 BFO.555ml very high profile under musklen 23/7-08 H.C.Andersen klinikken i odense.
  Reop dec 08.
  Reop. juli 09

Emnet 'Deformt øre' er lukket for nye svar.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.