Fora Brystoperation Dårlig behandlingflag

0 visninger

0 svar

 • Avatar of Musen18
  1
  4

  Dårlig behandling

  3. juni

  Hej

  jeg fik lavet mine bryster på Citadell klinikken i Sverige af Peter cosmo.

  Operationen gik godt men efterfølgende faldt det ene bryst ned botoom Down.

  Jeg har egentlig aldrig følt de var mine og endte med jeg gerne ville have dem ud igen da jeg faktisk havde ondt, følte mig fed, havde kulde forstyrrelser og dårligt tilpas.

  Han ville gerne reoperere men hvis han skulle tage dem ud ville det koste..

  jeg var meget uenig med svaret og følte mig dårlig behandlet for er under kniven hvorfor så ikke tage dem ud uden betaling??

  Jeg fik taget mine implantater ud på Amalie klinikken og de fortalte faktisk at de var i deres pligt til at tage dem ud uden betaling.

  Så derfor tænk over at Citadell ikke er af den bedste klinik hvis i skal vælge.

   

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.