Fora Brystoperation Citadell: mammastrop, hævelse og sports bhflag

19 visninger

0 svar

 • Avatar of Kuri
  0
  1

  Citadell: mammastrop, hævelse og sports bh

  Apr 2019

  Kære Citadell-piger 

  Jeg fik BFO for 20 dage siden og mit højre bryst sidder stadig 1-2 cm højere oppe end mit venstre, og det virker også lidt hårdere og mere hævet.

  Bør jeg vente med at tage min mammastrop af, til mit højre bryst er faldet længere ned?

  Min kirurg sagde, at jeg bare kunne tage den af før de 4 uger, når jeg syntes de sad godt. Men jeg kan jo ikke allerede nu se, om de sidder godt, da der jo kan gå længe før det endelige resultat viser sig?

  Hvornår blev jeres bryster mere ens og placeret mere symmetrisk i forhold til hinanden?

   

  Skiftede I tortur bh’en ud med en sports bh efter de fire uger? Og hvad bør jeg i så fald være opmærksom på, hvis jeg vil have den mest optimale sports bh til mine nye piger?

   

  tak på forhånd 

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.