Fora Brystoperation Brystreduktion/løftflag

60 visninger

4 svar

 • Avatar of Brigitte
  0
  2

  Brystreduktion/løft

  Jan 2019

  Hej

  Jeg har været til forundersøgelse for brystløft/reduktion og Andreas printzlau sagde at jeg ville miste følesansen i brystvorterne, det vil jeg selvfølgelig ked af.

  er der nogen her som har erfaring fra sådan en operation? Og evt kan anbefale andre steder?

   

  Avatar of Engla3
  21
  123
  Jan 2019

  Hej

  Jeg har fået foretaget et stort brystløft ( Anker) med reduktion af brystvorten. Jeg har super fin følesans i mine brystvorter stadig. Hvad var hans begrundelse for at følesansen skulle forsvinde?

   


  1. Bfo 300ml under muskel, medium profile Eurosilicone, Hovedstdensplastikkirugi dec 2007, Hans Henrik Stenfors
  2.Bfo 500 ml under muskel + stort løft, high profile Mentor, Ak Nygart jan 2018, Jesper Trillingsgaard
  3. Bfo 500ml under muskel, Silksurface Plus Motiva, re operation pga let buttom out på v. bryst, samt stor forskal på højden af brystvorter. AK Nygart nov 2018 Jesper Trillingsgaard
  4 børn
  Avatar of Brigitte
  0
  2
  Jan 2019

  Hej Engla3

  Jeg ved ikke hvad begrundelsen var, rart at høre at det ikke nødvendigvis går sådan.

  Hvor har du fået det lavet?

  Avatar of DohDoh
  0
  1
  Feb 2019

  Jeg har fået lavet reduktion + løft på Hamlet for 4 måneder siden og har ikke mistet følelsen på noget tidspunkt.

  Avatar of Trinekh
  4
  15
  Feb 2019

  Jeg fik lavet reduktion og løft for 1 1/2 år siden. Det første tre uger var følelsen væk, men derefter var det som det altid har været

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.