Fora Brystoperation Brystreduktion og psykiske mén…flag

0 visninger

2 svar

 • Avatar of Itsrosie
  0
  5

  Brystreduktion og psykiske mén...

  21. marts

  Hej,
  For to år siden blev jeg afvist af det offentlige mhp brystreduktion, da de kun kunne fjerne hhv 300 og 350 gr på hver side. Dog er jeg nu blevet rådet til at forsøge igen, selvom jeg mangler de resterende gram.

  Jeg kæmper til dagligt med smerter i nakke, ryg og skuldre, og skal altid ned at ligge i 2-3 timer efter en dag på arbejde (rengøring).

  Derudover kæmper jeg med social angst, hvilket i stor grad eksisterer på grund af mine bryster. Jeg er blevet gjort nar af i de små klasser, fordi jeg som 10-årig brugte b/c skål, og derfor skulle gå med BH før alle andre. Jeg får tit klamme kommentarer om mine bryster, og gemmer mig væk i store trøjer, fordi jeg føler mig så utiltrækkende og flov, men alligevel bliver jeg stirret på (det er ikke nemt at gemme en 70K skål væk under en trøje).

  På et mere personligt niveau har jeg ikke lyst til sex, eller være nøgen foran mænd. Det er tit sket at jeg får tilløb til panikanfald hvis jeg ikke har BH på, og jeg bliver kigget på.

  Så, mit spørgsmål lyder: Har i oplevet, eller kender i nogen der har oplevet, at få en brystreduktion betalt gennem det offentlige baseret på psykiske mén?

  Avatar of Misspoulsen
  0
  1
  1. april

  Jeg har lige fået brystreduktion via det offentlige, og de kunne “kun” fjerne 300 g på hver side.

  Er 160 høj, normalvægtig og brugte 75 H.

  Har haft samme fysiske problemer som du beskriver.

  Til mig sagde de, at de godt kan godkende det selvom de ikke kan tage 4-500 g, hvis brysterne bare er store nok ift resten af ens krop.

  Måske var det værd at få en anden læges syn på sagen..

  Avatar of Itsrosie
  0
  5
  5. april

  Hej Misspoulsen,

   

  Tusind tak for svar! Det er en trøst at vide, at de gerne ser bort fra de 400-500 gram. Jeg er simpelthen nået dertil, hvor de gerne må fjerne den fuldstændigt hvis de gram er så vigtige. Din erfaring er absolut noget jeg vil have in mente! 😊 Jeg er blevet henvist til forundersøgelse igen den 21 april, så krydser alt hvad der krydses kan!

   

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.