Fora Brystoperation Brystløft uden udskiftning af implantatflag

0 visninger

0 svar

 • Avatar of Duen
  1
  20

  Brystløft uden udskiftning af implantat

  26. februar

  Jeg fik for snart 3 år siden lavet BFO. Jeg gik fra ingen ting og fik 525 ml i da mit bryst er meget bredt.

  Min hud har givet sig meget og derfor er de begyndt at hænge og se meget tunge ud, plus at mine brystvorter sidder meget langt fra hinanden.

  Er der nogen herinde som har fået lavet brystløft uden udskiftning af implantater? Og hvem vil I kunne anbefale til dette?

  Har været i kontakt med flere kirurger, som anbefaler stort brystløft. Prisen betyder ikke så meget, så længe det er godt udført ☺️

  Log ind for at se 2 billeder

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.