Fora Brystoperation Brystforstørrende operation med eget fedtflag

0 visninger

0 svar

 • Avatar of Mille23
  0
  1

  Brystforstørrende operation med eget fedt

  18. december

  Hej alle

  Jeg skal til forundersøgelse mhp BFO med eget fedt. Jeg tænker den vil passe til mig da jeg kun ønsker en mindre brystforøgelse og det tiltaler mig at man ikke skal have et fremmedlegeme i kroppen.

  Dog jeg er meget betænkelig ved hvordan huden bliver de steder, hvor man suger fedtet fra. Huden kan vel ikke undgå at blive ujævn og bulet? Det må selvfølgelig afhænge af hvor meget de suger ud, éns alder mv.

  Er der nogen herinde, som vil dele deres erfaringer ??

  Både mht. hvordan brysterne er blevet, hvordan huden er de steder hvor man har fjernet fedtet. Var det et hårdt efterforløb? Har I overordnet været tilfredse med resultatet?

  Tusind tak 🙂

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.