Fora Brystoperation Brystforstørrelse fortaget af Dorte Lyhne fra Aleris-Hamlet i Århusflag

7 visninger

1 svar

 • Avatar of Mips
  0
  1

  Brystforstørrelse fortaget af Dorte Lyhne fra Aleris-Hamlet i Århus

  29. juli

  Hej😊

  Jeg er helt ny i det her og håber der er nogen, som kan give lidt råd og vejledning.

  Jeg overvejer at, for lavet en brystforstørrelse og skal det forundersøgelse hos Dorte Lyhne på Aleris i Århus.

  Er det nogen  herinde, som har erfaringer med hende som kirurg og måske har fået fortaget operation af hende?

  Avatar of Sasfra
  0
  3
  2. oktober

  Jeg er opereret af hende i juli. Egentlig synes jeg hun er sød og hører rigtig meget godt om hende, hvilket jo også er derfor jeg valgte hende. Hun har desværre bare lavet en stor fejl på mig som gør, at jeg skal opereres helt om. Hun erkendte straks fejlen til min kontrol, men uden så meget som at sige undskyld. Så helt ny operation, større risici og ny sygemelding og en masse smerter og varige skader, aflysning af mine konkurrencer og en masse besvær, uden nogen refundering i pris eller andet. Hun siger det er første gang hun nogensinde er kommet til det, så jeg har nok bare været virkelig uheldig. Men jeg er dælme træt af situationen.

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.