Fora Brystoperation brystforstørrelse eget fedtflag

68 visninger

2 svar

 • Avatar of bella46
  0
  1

  brystforstørrelse eget fedt

  4. February

  Hej! Jeg vil gerne høre fra andre der har fået lavet brystforstørrelse med eget fedt. Hvad er jeres erfaringer med det ? Hvor har i fået det lavet ? Jeg skal snart til en forundersøgelse hos Printzlau og har mange spørgsmål, som jeg jo håber at få svar på der men også rart at have noget at sammenligne med og noget andet at høre fra nogen som selv har oplevet det på egen krop.  Jeg frygter lidt at det er spild af penge da jeg har hørt at en del af fedtet forsvinder igen?? Jeg er dog villig til at betale det som det koster altså ca. 35.000 for at gå bare en skål str. op da mine bryster er meget små. Men hvis der skal mere end en behandling til, så dropper jeg det.

  Avatar of Panini
  0
  2
  23. February

  Jeg fik det to gange hos Løntoft, før jeg var helt tilfreds. Det er en god proces, fordi du hurtigt er på benene igen og smerterne er ikke noget at snakke om. Dog er lårene lidt ujævne efter sugning.

  Avatar of Michellelouise
  0
  3
  17. March

  Ryger fylden ikke igen?

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.