Fora Brystoperation Brystbreddes betydning og 3D billederflag

35 visninger

0 svar

 • Avatar of Lisbethhh
  1
  4

  Brystbreddes betydning og 3D billeder

  17. May

  Kære alle,

  Jeg står overfor at vælge implantat størrelse og er i syv sind.

  Mit brystmål er 14 cm hvilket ifølge skemaerne giver mulighed for et motiva demi ergonomics implantat på 525 ml.

  MEN jeg ønsker et naturligt look og derfor har min kirurg foreslået 425 i stedet. Spørgsmålet er nu, om det betyder noget ift kavalergangen ? Altså kommer brysterne til at sidde for langt fra hinanden?

  Jeg fik lavet 3D billeder (se nedenfor)  men der står man med halvløftede arme så det er svært at vurdere. Er der nogen der har erfaring med, hvor “ærligt” et billede 3D simulationen giver??

  Mange  forvirrede hilsner

  M

  Log ind for at se 3 billeder

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.