Fora Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Abdominalplastik (maveplastik) Bryst, mave og inderlår. Erfaringer med tre operationer på engang?flag

66 visninger

1 svar

 • Avatar of Peri
  0
  1

  Bryst, mave og inderlår. Erfaringer med tre operationer på engang?

  Oct 2018

  Kære Forum

  Jeg er 51 pr gammel og har tabt 26 kilo som har påvirket min krop. Jeg træner hverdag  har gode muskler, ingen fedt men slap hud ved maven, inderlår og ingen bryster. Jeg skal få lavet stor brystløft med anatomiske implantater, maveopstramning og inderlår operation på engangvved samme operation med 3 læger til operationen. Jeg har talt med læger i Tyrkiet  Andreas Printzlau, Nygart og har konsultation hos Hamlet. Det er en stor og risikofyldt operation og er ret bange . Jeg fik oplyst at især ben er farligt og kan skabe komplikationer efterfølgende  Er der nogen der har erfaringer? Tak…

  Avatar of Bine1
  0
  11
  Nov 2018

  Jeg har fået lavet mave og fået implantater  først. Og et par år senere (for nyligt) lår. Jeg havde ikke ret meget løs hud – ca 400 g på maven. Og meget lidt på lårene.

  Den første operation føltes som om jeg havde trænet mave og bryst lige lovligt hårdt. Lårene var faktisk på en måde det værste da de blev meget blå og ømme.

  Jeg tror det var godt for mig at få lavet det af to omgange for ellers tror jeg det havde været noget sværere at komme op og bevæge sig rundt

   

   

   

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.