Fora Skønhedspleje Bryllupsforberedelserflag

24 visninger

0 svar

 • Avatar of AnnikaH
  0
  1

  Bryllupsforberedelser

  Apr 2018

  Hej alle damer,

   

  Jeg er så heldig at have fundet drømmemanden, som jeg skal giftes med til september. Er der nogen af jer, som har gode erfaringer med diverse former for behandling, som gør at jeg bliver i tip top til mit bryllup?

  Jeg tænker, at jeg skal have lavet en ansigtbehandling, som har en “glowing” effekt. Jeg har først, at en ansigtspeeling er yderst effekt, er der nogen af jer, som har erfaringer med dette? I så fald hvornår ser ansigtet “normal” ud igen? Bliver lidt skræmt væk af en ansigtspeeling, efter afsnittet i Sex and The City, hvor Samantha bliver helt rødmost i hovedet 

   

  Udover at høre jeres erfaringer med skønshedsbehandlinger inden bryllup eller en anden festlig begivenhed, så vil jeg høre om, hvilke bryllupstraditioner I gjorde til jeres bryllup? Jeg tænker selv at det kunne være hyggeligt med en lille morgengave til manden dagen efter? Har ikke mega styr på bryllupstraditioner, så jeg fandt følgende side

  Kender i nogen bryllupstraditioner ud over dem, som er nævnt i artiklen? 🙂

   

  Håber I kan hjælpe

  • Dette emne blev ændret 3 år, 4 måneder af Avatar of AnnikaH AnnikaHB.
  • Dette emne blev ændret 3 år, 4 måneder af Avatar of AnnikaH AnnikaHB.

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.