Fora Kirurgi i udlandet Brazilian buttlift – fedttransplantationflag
 • Avatar of Kazi
  2
  37

  Brazilian buttlift - fedttransplantation

  Jan 2015

  Hejsa.

  Jeg har længe gået og tænkt på at få lavet Brazilian buttlift, som er en operation hvor man tager fedt fra et uønsket sted på kroppen og fylder det i balderne, for at få større og fyldigere balder.

  Jeg kan ikke finde nogen læge i Danmark der udfører denne operation, udover dr Finn Worm Knudsen som jeg har læst så meget dårligt om og derfor ikke ville føle mig tryg ved ham.

  Er der nogen der har fået fåretaget denne operation ?

  Håber der er nogen der kan hjælpe 🙂

  Avatar of Miss Lulu
  107
  862
  Jan 2015

  Tror du på længere sigt får mere ud af at gå ned i træningscentret og squatte 🙂

  I forhold til at sprøjte fedt ind div. steder tænker jeg lidt, at det er en smule spild af penge, hvis man fx taber sig, så fiser alle pengene jo direkte ud af røven – bogstavelig talt 🙂

  Kender ikke til operationen, men måske hvis du googler, at der kommer nogle steder frem, som laver det 🙂

  Avatar of lushpapaya
  15
  37
  Jan 2015

  http://www.realself.com/Brazilian-butt-lift/reviews

  Der kan du finde en masse læger bl.a en i spanien med gode anmeldelser. Finn bruger implantater men jeg kan sagtens forstå din bekymring

  Avatar of Kazi
  2
  37
  Jan 2015

  Jeg træner også meget i fitness og har jeg gjort i mange år. Da man skal træne hele kroppen og ikke kun en kropsdel, fordi det kan resultere skævheder og belaste andre steder på kroppen, er det begrænset hvor stor min røv kan blive ved træning, da jeg ikke har lyst til at blive så meget større i resten af kroppen 🙂
  Det ville ikke være spild, fordi proportionerne på kroppen ville være permanente da fedtceller ikke forsvinder, men bliver mindre når man taber sig 😉

  Tak lushpapaya jeg vil se nærmere på det 🙂

  Avatar of Dille1
  0
  2
  Avatar of Colorado
  243
  1.5k
  Jun 2015

  BBL er ikke spild. Det skal dog foretages af en kirurg, der har erfaring med operationen, for at blive flot. Jeg researcher selv pt på. BBL, synes det er pænest når det er lavet med aggressiv lipo på lænd, mave og talje, nogle kirurger er ikke aggressive nok, og så er forandringen ikke stor nok IMO.

  Ville dog aldrig få det foretaget på Scanstandkliniken, det er ikke ret længe siden en pige herinde fra blev skamferet der. Så stop med at reklamere for dem!


  FU. d.16.4 2012 Citadell v. Jörg.
  250 ml fra naturens side.
  Bfo d.12.12 2012 Citadell v. Jörg. 610 ml.Natrelle uhp.coh 2 Under musklen.
  Bfo d.10.12.2013.Citadell v. Jörg. 800 ml Mentor hp. coh 1 Under musklen.
  Fra 75 C til 75 H.
  FU. d.11.03. 2015 v. Aksel Grøntved H.C.Andersen Klinikken.
  FU. d 21.03. 2016 v. Aksel Grøntved H.C Andersen Klinikken.
  Leder efter den rigtige danske næsekirurg.
  Avatar of Dildil
  0
  18
  Jun 2015

  Hej
  Hvor skulle jeg vide det fra? Jeg laver ikke noget reklame, jeg svare på et spørgsmål!


  Love the new me
  0
  0
  Jun 2015

  Hvorfor ikke silikone ?
  Er der anden tanke bag end at det kan være to fluer med et smæk ?

  Avatar of Pepsi1971
  9
  56
  Jun 2015

  De operationer bliver lavet flere steder her i dk, og også igennem det offentlige, efter stort vægttab, hvor der feks kan være smerter når man sidder ned..

  Bodylift laver det.. Mener bestemt også at Give friklinik laver det, for dem der er henvist via det offentlige.

  Amalieklinikken, laver det også.

  Derimod, er der kun 1 klinik her i dk, der lægger implantater ind i ballerne. Hvilket er forbundet med mange komplikationer.

  Avatar of JosefineSW
  0
  1
  Jan 2016

  Kære Kazi

  Sidste år fik jeg udført et Brazilian Buttlift på Scandstadklinikken hos Dr. Finn Worm Knudsen – og jeg har intet andet end ros til overs for resultatet, der er blevet hamrende flot. Igennem hele forløbet har Finn og personalet været gode til at forklare trinene i processen, ligesom operationen er gået over al forventning og uden nogle former for komplikationer.

  Finn er den kirurg i Scandinavien, der har arbejdet med denne operation længst tid, da han allerede så potentiale i den for 10 år siden og herunder rejste til Brasilien for at blive “uddannet/faglært” inden for feltet. Selvom flere aktører er kommet på banen, ville jeg derfor aldrig tvivle et sekund på, hvem jeg ville vælge. Finn har opereret utallige BBL´er og er specialist inden for området.

  Som kommentar hertil vil jeg, som én af de andre i tråden her foreslår,  ALDRIG vælge en spansk klinik eller lignende, idet du ikke ved, hvad du har med at gøre, ej heller har de samme muligheder for at klage.

  Udover at læse anmeldelser og oplevelser fra de enkelte klinikker og kirurger herinde og på Google, vil jeg i stedet anbefale, at man opsøger flere forskellige klinikker for at se, om såvel løsningen som klinikken og tilliden til kirurgen matcher ens ønsker. Ja, et visit hos en klinik koster omkring 1000 kr – og det er naturligvis mange penge, hvis du opsøger tre klinikker. Men det er jo billigt sluppet, hvis du finder den rigtige til at varetage netop din operation. Specielt konceptet “bedst&billigst” hænger ikke sammen med noget så væsentligt som plastikkirurgi – og derfor synes jeg på mange måder også, at kosmetiskguide.dk er til grin. Hvem fanden køber lige en brystoperation online hos en kirurg og klinik, man endnu ikke har mødt? Det hænger ikke sammen.

  Hvad angår de mange skrækhistorier, som folk kommer med, synes jeg, at man skal huske, at folk for det meste hellere skriver noget negativt, end positivt. Jeg har fået tre forskellige operationer hos Finn Worm Knudsen uden komplikationer – og med flotte resultater. Til gengæld har jeg fået udført en operation hos en anerkendt kirurg i Danmark, der endte med at ødelægge min sene i lysken.

  Avatar of Kazi
  2
  37
  Jan 2016

  Hey JosefineSW !

  Tak for du skrive, er glad for at høre ! havde bare læst at han havde snydt en del folk.
  Hvad skulle du give for det og må jeg måske se før og efterbilleder?

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.