Fora Brystoperation Bfo og arbejde som dagplejer.flag

0 visninger

1 svar

 • Avatar of Minoher
  0
  1

  Bfo og arbejde som dagplejer.

  10. september

  Hej ?

  Jeg skal forhåbentlig have lavet en bfo her sidste i september, men jeg har brug for at høre fra nogle der har erfaring med bof om det er realistisk at jeg 18 dage efter bfo starter arbejde som dagplejer, jeg kommer til at have min egen datter på 1 år og et andet barn på 2 år, jeg tænker at ble skift osv kommer til at foregå op gulvet og jeg skal selvfølgelig undgå løft. Men sådan smerte mæssigt, er det så realistisk? Jeg har fået to børn ved akut kejsersnit og begge gange har jeg været smertefri efter Max 14 dage, men jeg ved ikke om det kan samliges ??‍♀️ er der nogle herinde der har arbejde som dagplejer eller andet fysisk arbejde som måske kan dele erfaring? ?

  God aften ?

   

  • Dette emne blev ændret 5 måneder, 3 uger af Avatar of Minoher Minoher.
  • Dette emne blev ændret 5 måneder, 3 uger af Avatar of Minoher Minoher.
  • Dette emne blev ændret 5 måneder, 3 uger af Avatar of Minoher Minoher.
  • Dette emne blev ændret 5 måneder, 3 uger af Avatar of Minoher Minoher.
  Avatar of Mialine12345
  7
  142
  4. oktober

  Hvordan går det med dig? 🙂 er operationen forløbet godt, og føler du, at du kan starte på arbejde snart? Jeg startede på arbejde som pædagogmedhjælper i en børnehave efter ca 14 dage, og det var rigtig hårdt. Jeg skulle løfte stole, børnene og lignende, og blev nødt til at få kollegaer til det.

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.