Fora Brystoperation Bøvler stadig med mit højre brystflag

0 visninger

1 svar

 • Avatar of Sandramor79
  0
  9

  Bøvler stadig med mit højre bryst

  3. august

  Godmorgen🙂

  Jeg blevopereret d 15 juli på Aleris-Hamlet hvor jeg fik 425ml under musklen. Alt er gået fint men som jeg har skrevet i et tidligere indlæg så følger mit højre bryst ikke rigtig det Venstre. Det Venstre er fint faldet ned og synes ikke det spænder så meget. Det højre derimod!! Det er stadig meget spændt og synes derfor mindre end det andet og det er død træls! Har været til kontrol hvor de sagde det var meget normalt og jeg skulle lave kompressionsøvelser for at få det til at falde længere ned.

  nu er jeg i København med mine piger og vi går jo meget rundt! Puuh i går aftes var der helt slemt! Det spændte helt op og blev nærmest stenhårdt. Her til morgen synes jeg stadig det er hårdt.
  er det forventeligt?!! Nogen der kender til det? Ved godt det kun er knap 3 uger siden men er bare så nervøs for at det højre bryst ikke blir som det Venstre:-(

  er der nogen der kan svarer på om lange gåture(10.000 skridt) kan få brystet til at spænde helt op??

  Avatar of MjKryh
  7
  47
  5. august

  Hejsa,

  Jeg kender ikke det med forskellen på højre og venstre i så høj en grad som du beskriver. Mine fulgte rimelig meget hinanden, så jeg var heldig kun at opleve en lille forskel i hævelsen mellem de to.

  Jeg blev anbefalet først at gå lange gåture (over 3 km) efter 6 uger. Jeg husker tydeligt at det spændte meget op sidst på dagen, hvis jeg havde været ude at gå rundt fx i zoologisk have inden for den første måned (mindst).

  Det er nu 10 uger siden jeg blev opereret og jeg kan mærke musklerne spænder op ved fitness og løb næsten med det samme.

  Så jeg tror desværre der går lidt tid endnu inden den følelse du oplever fortager.


  FU: 20/4-21, Amalieklinikken
  BFO: 26/5-21, Amalieklinikken, mentor dråbeformede, 355 ml medium profile
  Før: 75A
  Nu:80B/75C

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.