Fora Tandbehandling Blegningflag

693 visninger

3 svar

 • Avatar of Sweetie
  4
  72

  Blegning

  Jul 2013

  Hej med jer (:

  Er der nogen der kan anbefale et godt sted at få bleget tænder, så de ikke bliver alt for hollywood hvide, men bare “naturlige” ? (:

  Avatar of BilleMille
  3
  268
  Jul 2013

  Jeg køber nogle “crest whitestrips profecional 3D” på Ebay. Giver 140 kr i alt…
  Du skal bruge dem 30 min i ti dage.
  Søg nogle videoer på youtube, hvor du kan se hvordan de bruges 🙂


  FU 1: 31/5-12 Glostrup privathospital.
  FU 2: 23/9-12 Susanne Arffman
  BFO: 23/10-12 Susanne Arffman
  375/400 ml High profile.
  REOP: 24/5-13.
  177 cm - 53 kg.
  Avatar of pernille1983
  5
  202
  Jul 2013

  Jeg køber noget hos min egen tandlæge, det koster vidst 150 kr. Man skal jo have sine tænder i mange år, så ville aldrig turde, at købe noget på nettet.

  det eneste som der koster ved tandlægen er selve  skinnen

  6
  0
  Jul 2013

  Jeg ville få det gjort hos tandlægen. Jeg ville ikke turde bare købe noget på nettet eller i en butik, du kan jo risikere at ødelægge dine tænder. Godt nok koster det mere hos tandlægen, men tænk hvis det går galt når du gør det selv, så bliver regningen bagefter meget større.

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.