Fora Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Øjenlågskirurgi Billeder og hvor slemt før det offentlig betalerflag

1 visninger

1 svar

 • Avatar of ida
  0
  16

  Billeder og hvor slemt før det offentlig betaler

  Oct 2019

  hej nogen der har fået det hos det offentlige eller evt afslag og begrundelse? Og hvor henne og pris hvis i selv har betalt tænker selv Ikast grundet prisen

  Avatar of StephanieKris
  1
  10
  Mar 2020

  Jeg har lige fået foretaget en BFO på Esbjerg sygehus. Jeg fik konstaterer diagnosen: Tuberous Breast Disorder. Jeg har vedhæftet et billede 😉

  Log ind for at se 1 billede

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.