Fora Hjælp og support Billeder i private beskeder er forsvundet?flag

392 visninger

2 svar

 • Avatar of Patrick, Mylooks
  13
  105

  Billeder i private beskeder er forsvundet?

  Mar 2013

  Vi er opmærksom på dette problem, og bare rolig – billederne er ikke forsvundet. Vi skal bare have rettet links’ne til dem.

  Vi regner med at få løst det i løbet af denne uge.

  Avatar of leaamalie
  0
  226
  Mar 2013

  Hvad så med billederne som folk har lagt ind under alle trådene på de over 500 sider der er? Jeg vil så gerne se andres tråde/indlæg med billeder.


  FU 4/2 DanClinic
  20/3 kort snak DanClinic
  OP 10/4
  325ml Moderate Plus, saltvand Mentor.
  Skal overfyldes til 340. Højre: 355ml Venstre: 340ml
  Højde 162cm
  Vægt 49kg efter OP. har taget 2-3 kilo på.. mærkeligt
  Avatar of Patrick, Mylooks
  13
  105
  Mar 2013

  @leaamalie

  Jeg har kun kunne finde en enkelt tråd, hvor billede-links var ødelagt. Den er fikset nu. Hvis du kender til at andre tråde, hvor billederne ikke dukker op, så send venligst linket. Så retter jeg dem også.

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.