Fora Brystoperation Bh-størrelse efter BFOflag

30 visninger

1 svar

 • Avatar of SvetlanaPinguvar
  0
  2

  Bh-størrelse efter BFO

  May 2019

  HEJ !

  jeg fik lavet en BFO i torsdags d. 23.05.19.

  jeg fik lavet hhv. 440 ml og 475 ml ultra high profile…

  min bh fra hospitalet er 70C … 70C!!!?? Er det den størrelse jeg kommer til at bruge ?

  Jeg kunne ikke engang udfylde en A skål før, men synes bare 70C lyder af ekstremt lidt 😳😳

  Avatar of Wby7ya
  0
  5
  1. juli

  Jeg har set flere skrive at man ik kan gå udefra den str bh man får udleveret og at når implantaterne er faldet til så vokser de i str. Jeg blev opereret sidste uge med 500 ml og min operations bh er 80 d. Jeg tænker jeg om 3 mdr vil stige lidt i skål 🤷‍♀️

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.